diumenge, 7 d’abril de 2013

ÚLTIM TRIMESTRE

Ja tornem a ser-hi! Però ara per poc temps, perquè això s'acaba; en un tres i no res ens estarem acomiadant fins el curs vinent (tant de bó!). Això no obstant encara ens quedem unes quantes coses a fer. 


Il·lustració de Margarita Irene Marín
A primer curs ens enfonsarem en els temps verbals: l'imperfet, el futur i l'aorist. I ho farem mijançant la divertida història dels personatges de Els núvols, d'Aristòfanes. A mig camí ens aturarem dues setmanes amb "Quina Odissea!", webquest al voltant de l'obra homèrica, el títol de la qual no resulta difícil d'endevinar, oi que no? Googlemaps, gloster, vídeo i, si us animeu, mirarem de treure-li profit a twitter. Sé que us agradarà.


A segon curs sí que ens queda un sospir, però aconseguirem familiaritzar-nos amb les faules d'Isop, de les quals ja vam fer un tast a finals de març. Entre faula i faula arribarà el gran dia de les presentacions orals sobre el tema de mitologia que heu estat preparant al llarg de l'any. Uns alumnes de 4t d'ESO de l'IES Santiago Apóstol de Almendralejo  us donen uns senzills consells.

 Recordau-vos tots de mirar el calendari de les diferents proves aquí mateix al bloc o a l'agenda del curs que trobareu a la pàgina web del centre.

UNA EMPENTA MÉS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada