dimecres, 15 de maig de 2013

Treballs de final de curs

Missió complerta. Tots vosaltres, alumnes de 1r i de 2n, heu arribat al final del camí. Durant aquest trajecte heu perfeccionat unes quantes eines 2.0: googlemaps, wikis, webquest, murals multimèdia, prezzi, línies temporals. I aquí estan els resultats.  Jo no tenc més que felicitacions per una feina ben feta, no exempta d'errades, és clar, però així és com aprenem (i m'hi incloc). 

Laia, Laura, Lorena, Noelia, Michael, Alba, Sergio, Sheila, Ana, Sonia, en 1r; Jordi, Helena, Aida, Celia, Judith, en 2n. La meva enhorabona per les vostres exposicions orals, i no perquè hagin estat excel·lents (algunes sí i a classe es comentarà), sinó perquè tots us heu superat, tots heu millorat la posada en escena, l'expressió corporal, la veu, l'entonació, la mirada. Sembla que heu aprofitat els microcursets d'oratòria del professor Julio C. Herrero, i jo me n'alegro (per la part que em toca, és clar; ja m'enteneu, no?). Però el mèrit no és només vostre, també l'heu de compartir amb els grecs que us han deixat un meravellós llegat que espero no oblidareu. Parlar de les aventures d'Odisseu, de les històries dels déus, de les gestes dels herois,... quin ésser s'hi pot quedar indiferent, llevat d'algun poca-wert-gonya? 

En fin,  tots vosaltres podeu subscriure el lema que ens ha acompanyat enguany #yoconozcomiherencia1 comentari:

  1. Sense cap dubte, Julio, en el meu cas, m'ajudat a no tenir vergonya i a fallar sense cap inconvenient, perquè Herrare humanum est!!

    ResponElimina