divendres, 6 de febrer del 2015

Tres eren tres.. A pel següent enigma!

Belles, sensuals, etèries, aquestes tres divinitats sempre van juntes i, com podeu veure, han estat dibuixades, escolpides, interpretades i reinterpretades al llarg de la història. Qui són?



3 comentaris:

  1. Este vídeo hace referencia a las 3 Gracias, hijas de Zeus y la ninfa Eurinome, hija del titán Océano. Sus nombres eran Áglae o Aglaya, ( esta casada con el dios Hefesto), Eufrosine y Talía. Eran las diosas de la belleza, el hechizo y la alegría. A cada una de ellas se le atribuía una cualidad como la belleza, la jovialidad, el esplendor o el buen gusto. Ellas se encargaban de dirigir banquetes, fiestas, bailes o cualquier actividad placentera o de agrado tanto para dioses como para mortales pero no sólo transmitían alegría sino también la elocuencia, la liberalidad y la sabiduría además se veían capaces de dotar a hombres para ser artistas. Las Gracias se divertían en compañía de las musas en el Olimpo con la música de Apolo. Al principio aparecían vestidas con finas túnicas pero finalmente siempre se representaban desnudas y con los cabellos recogidos, (ya que eran muy modestas) debido a los bailes y a que esa era su gran pasión.

    ResponElimina
  2. Aquest vídeo fa referència a tres divinitats anomenades Les Gràcies. Eren les deesses de la bellesa , l'encanteri i l'alegria . A cadascuna d'elles li corresponia una qualitat com la bellesa, la jovialitat , l'esplendor i el bon gustr. Les Gràcies presidien els banquets i les danses, és a dir, toto alló que els demés consideraven agradable i entretingut. Pertanyien a l'Olimp d'Afrodita i Eros, tenien relació amb les muses ja que es divertien amb la música que tocava Apol.lo. Les Gràcies sempre estaven representades depentinades a causa de que ballaven molt. ballant és com se les representava habitualment. en els principis de la civilització grega anaven vestides amb una fina túnica després sempre van aparèixer nues

    ResponElimina
  3. En la mitología griega, las Cárites o Gracias eran las diosas del encanto, la belleza, la naturaleza, la creatividad humana y la fertilidad. Se consideran tres, de la menor a la mayor: Aglaya (‘Belleza’), Eufrósine (‘Júbilo’) y Talía (‘Festividades’)

    ResponElimina