dissabte, 14 de març del 2015

Penúltim vídeo

Penúltim vídeo i penúltima oportunitat per participar en l'activitat d'aquest trimestre.

En aquesta ocasió no només us demano que investigueu per descobrir els personatges; a més heu de donar una justificació al títol del vídeo: què hi té a veure?


2 comentaris:

  1. Es tracta de Prometeu que va robar el foc als deus i Zeus el va castigar amb el castig que un àguila el mengès el fetge cada dia .
    El altre personatge es Pandora que va ser creada per hefest per a castigar a la humanitat amb mals per els actes de Prometeu. Zeus li va regalar una gerra que contenia tots els mals i no havia d',obrir i ella no aguanta la temtació i tots els mals fugen.
    Prometeu preveu el que Zeus vol fer i li adverteix que no accepti cap regal de Zeus, i aquest no l'hi fa cas.

    ResponElimina
  2. Prometeo, Zeus, Hermes, Pandora.
    El titulo puede estar relacionado al ver a Pandora (mujer de Prometeo) se olvidó de sus recelos. La aceptó por mujer y abrió la caja en que se hallaban encerrados todos los males que pueden afligir a la raza humana y se extendieron por toda la tierra. Cerró la caja, pero era demasiado tarde y solo quedaba dentro la esperanza. Prometeo quiso pagar a Zeus engaño por engaño. Sacrificó dos bueyes, introdujo en la piel de uno de ellos la carne de las dos víctimas y en la piel del otro sólo puso los huesos y los ofrendó al rey de los dioses rogándole que escogiera. Zeus escogió la piel que solo contenía los huesos y eso provocó su ira y luego su venganza.

    ResponElimina