divendres, 12 de desembre de 2014

Conta'm el mite

Finalitzem trimestre, però iniciem projecte. A què consisteix? Al llarg de la segona avaluació, que comença avui mateix, aniré penjant uns videos amb imatges d'algun personatge, déu o heroi, mitològic. Haureu d'endevinar el mite a què fan referència i demostrar-ho incloent un comentari a l'entrada corresponent. 

La participació en aquest projecte és obligatòria, tot i que no serà necessari comentar tots els vídeos, amb dos n'hi haurà a prou. Ara bé, en el moment en què es facin públics els comentaris dels companys (cosa que succeirà a la setmana de la publicació) ja no es podrà introduir-ne cap més; així doncs, cal estar molt alerta i no deixar la feineta per al final.


1 comentari:

  1. El personaje es Perseo.
    Dánae, hija de Acrisio, rey de Argos, había sido encerrada en lo más alto de una torre por su padre, al cual le habían predicho que su nieto lo mataría. Zeus había visto a Dánae y se había enamorado de ella. De esta manera, para poder entrar a la habitación se convirtió en una lluvia de oro y de la unión de Zeus y Dánae nació Perseo. Acrisio queriendo deshacerse de este, lo lanzó junto con su madre al mar en un cofre. Finalmente, con la ayuda de Zeus llegaron a la isla de Sérifos.

    ResponElimina