dimecres, 7 de gener del 2015

Segon trimestre: què farem?

Iniciem el segon trimestre d'aquest curs 2014/2015 i fins a les properes vacances tenim per davant quasi tres mesos en què  haurem de treballar de valent.

Continuarem amb les aventures del nostre Diceòpolis que, finalmente, ja ha arribat a Atenes, ciutat que es troba en una situació ben conflictiva (una vegada més, passat i present van de la mà). En la seva companyia ampliarem l'estudi de la llengua grega amb la tercera declinació, els pronoms demostratius, els personals i l'interrogatiu-indefinit, el participi de present i l'imperfet d'indicatiu. 

Ens endinsarem en la mar Mediterrània amb l'astut heroi Odisseu, amb el qual coneixerem un seguici de personatges de llegenda: sirenes, nimfes, el ciclop Polifem, la maga Circe,...; fins i tot farem una incursió en el món d'ultratomba. Tot això mitjançant la webquest La teva Odissea.

No deixarem de visitar aquest bloc, ara per participar al projecte Conta'm el mite.

Hi haurà temps també per sortir del centre. El divendres 23 de gener visitarem el Museu Arqueològic de Puig des Molins per realitzar un taller d'arqueologia; i el 13 de març passarem el matí a Can Ventosa on assistirem a dos espectacles teatrals: la tragèdia Electra i la comèdia La senalleta.

Aquestes dates i les relatives a les diferents proves d'avaluació les teniu ja a la vostra agenda.

Ànim i a per totes! Que els déus ens acompanyin! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada